MARIKAS SUMMER CAMP GOLD 2015!

MARIKAS SUMMER CAMP GOLD 2015

IMG_9643
Sång, dans & mode. Vecka 25 (15/6-18/6).Vi har plockat ut guldkornen ur vårt kursutbud och skapat ett unikt koncept för vårt summer camp. Det blir inte bara dans utan även sång och mode. Den som är med på campet kommer att få prova på vårt nya koncept POPSTAR KIDS. Det blir tre sång och dans lektioner om dagen. Det kommer att dansas b.la. Streetdance, Showdans och Jazzdans. Mannekängklassen leds av ingen mindre än Marika Hanson (huvudkoreograf för Stockholm Fashion Week) som tillsammans med barnen kommer att skapa en lekfull modevisning som ni föräldrar är välkomna att titta på i slutet av veckan. Marika kommer även att gå igenom posering och en fotograf kommer att finnas på plats. Samling är mellan 09:00-09:45 (kom när ni vill).  Vi bjuder på frukt och något att dricka, lunch tar man med sig själv.


Anmäl dig direkt här!
MLP-4047

Sång & dans. Vecka 26 (22/6-25/6)I vecka två blir det dans och sång för hela slanten. Det blir fyra sång och danslektioner om dagen. Stilarna som kommer att dansas är; Streetdance, Balett, Jazzdans, Showdans, Moderndans och Musikaldans. Sången integreras med dansen i vårt nya koncept POPSTAR KIDS. Veckan avslutas med en uppvisning för föräldrarna. Samling är mellan 09:00-09:45 (kom när ni vill).  Vi bjuder på frukt och något att dricka, lunch tar man med sig själv. Varmt välkomna!


Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>