Stagelinjen – Audition

Marikas Stagelinje är en ettårig dansutbildning för elever som verkligen vill satsa på dans och utveckla sitt scenspråk tillsammans med andra passionerade danselever!

Våra professionella danslärare arbetar för att du som deltagare ska få förståelse för olika danstekniker och dess verktyg. Stagelinjen är perfekt för dig som vill gå i en grupp med målinriktade och motiverade elever för att satsa ordentligt på dansen som hobby eller kanske planerar att söka framtida yrkesutbildningar inom dans. Utbildningsgrupper delas upp efter ålder och kunskapsnivå. Sök senast den 3/5 med din video-audition!

Om du går vidare till nästa fas, så kommer du kallas till en fysisk audition här på Marikas, där du tillsammans med andra sökanden tar en dansklass. En jury kommer bedöma om du blir antagen till StageLinjen och isåfall vilken grupp du passar att gå i.

Läs mer om stagelinjen och anmäl ditt intresse här. 

One Response to “Stagelinjen – Audition”

  1. Sora Elding

    Sora går nu i förberedelse klass och sade att hon måste anmäla sig igen. Stämmer det? Isåfall, vill vi anmäla Sora (11 år) till audition.
    Mvh
    Jun (mamma till Sora)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>