Söker du efter en aktivitet till möhippa?

Att planera en möhippa är inte alltid det lättaste. Det är ofta många viljor som ska samsas. Alla har vi olika förväntningar på möhippan och hur en lyckad möhippa ska vara. På Marikas har vi haft möhippor med olika tema nästan sedan starten av vår dansskola, så vi har snart 20 års erfarenhet av att arrangera kurser för möhippor. En sak vi har lärt oss genom åren är att en lyckad möhippa är en möhippa där alla är involverade. Att låta bruden gå en kurs själv, medan övriga deltagare tittar på blir stelt och tråkigt. Klä gärna ut er tillsammans med bruden, delad glädje är dubbel glädje.

Vi gör personliga möhippor och anpassar gärna temat för dagen efter brudens intressen. Planera i god tid och boka möhippan redan idag. Vi finns på Döbelnsgatan 56 i Stockholm.

Några möhippeteman vi har haft genom åren är modellkurs, 50-tal, disco, salsa, hiphop, Britney Spears, 90-tal, Beyonce och zumba. Vilket tema vill ni ha på möhippan?

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>