Samarbetspartners

Vi på Marikas samarbetar med flera olika företag.

När Maud Kerzendörfer startade Synk Casting 2001 var Marika Hanson med som en av grundarna. Maud, som arbetat på agenturer som Mikas och Stockholmsgruppen hade samarbetat med Marika under många år. Synk Statister är ett register som välkomnar alla människor. Samarbetet med Synk Casting och Synk Statister ger våra elever möjlighet att skaffa sig erfarenheter från reklambranschen och synas i all tänkbar media.

Samma år som Synk Casting öppnade dörrarna startade Marika E-gruppen, en elitgrupp för elever som ville satsa extra på dansen. Monique Denkleear, en dansare och koreograf med erfarenhet från TV-produktioner, musikaler och musikvideos i Holland blev E-gruppens första konstnärliga ledare. 2007 startade Ambra sin egen danslinje DiAmbra med elever från E-gruppen (Liis Prääts, Jonna Hökengren och Emma Backman). Samarbetet mellan Marikas och DiAmbra har därför varit tätt sedan starten och Liis, Jonna och Emma har alla jobbat som lärare för Marikas. 

2013 startade Maud Kerzendörfer Global Model Scouting (GMS) som redan blivit ett av världens ledande modellregister. Marika Hanson är frilansscout för GMS, vilket gör att talanger på Marikas enkelt kan plockas upp och ges en snabb väg in i modellbranschen.

ZumbaMadness hyr in sig hos Marikas och erbjuder Zumbafitness. Samarbetet är perfekt för dig som vill träna under tiden som du väntar på att ditt barn ska dansa klart. Brudvals.nu finns i Marikas lokaler och erbjuder dig pardans. Vi på Marikas kan lära dig att dansa till de flesta fester och föreställningar, men till bröllopets rörande brudvals är det bra att brudvals.nu finns.

Vi samarbetar också med Friskvårdschecken, så att du som har friskvårdscheckar som personalförmån kan använda dessa till att dansa. Vi har ett stort utbud av danskurser för vuxna som du kan välja mellan.