Prova olika stilar i Streetdance!

Vi har massor med olika teman för möhippor. Ett av våra mest populära teman är Streetdance. Redan 1997 började vi på Marikas med klasser i Streetdance. Lärare var Fotini Lejonstad, medlem i Sveriges första Streetdancegrupp “Nine Degrees”. Idag har vi flera olika stilar inom Streetdance, varje lärare sätter sin prägel på sina klasser. Oavsett om du är barn, ungdom eller vuxen så har vi en Streetdancestil som passar dig!

Streetdance är ett gemensamt begrepp för flera olika dansstilar som inte skapades av koreografer i dansstudios, utan av dansare på gatan. Några av de stilar som kallas Streetdance är: Ragga, Dancehall och HipHop. Vilka Streetdancestilar vi erbjuder varierar från termin till termin. För den som inte vet vilken stil som passar bäst har vi Streetmix där de olika lärarna blandar Streetdance stilar.

Gå till vår YouTube-kanal om du vill se fler Streetdance-stilar!

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>