ÖPPET HUS 2020

Öppet Hus på Marikas – v.4

Kom och prova mängder av olika dansstilar på Öppet Hus under hela vecka v.4 (20–26/1).

Dansa Balett, Barndans, Dancehall, Dansmix, HipHop / Streetdance, Jazzdans med flera. Bjud gärna med dina vänner och familj!

Alla våra danslektioner under öppet hus är kostnadsfria. Då intresset vanligtvis är mycket stort, ber vi er vänligen fylla i nedanstående intresseanmälan. Vi återkopplar med svar gällande er förfrågan på om du/ni fått den plats ni önskar under öppet hus. Anmälan är inte bindande. 

Du har möjlighet att anmäla intresse för hur många klasser du vill, vi kan dock inte garantera att du får plats på samtliga. Glöm inte att tipsa dina vänner! Vi har danskurser för alla nivåer och olika åldrar. Se hela vårt kursutbud här. Klicka här för att se fullständigt schema för ordinarie kurser VT 2020. Öppet Hus veckan är även första kurstillfället på terminen för samtliga kurser.

No events or products found

Viktig information om intresseanmälan och anmälan: 

Hur fungerar intresseanmälan? Vid intresseanmälan har du möjlighet att prova på valfria kurser under Öppet Hus. Du har dock ingen platsgaranti eller förtur till de danskurser du vill prova. Det är “först till kvarn” som gäller, och du kan enkelt se aktuell status på vår hemsida.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via: info@marikas.se

Glöm inte att bjuda med din familj och vänner – vi har danskurser för alla från 2 år och uppåt!

Vi ses! 🙂