NYHETSBREV 02.06.20

Hej allihopa!
Vi är väldigt glada att den första sändningen gick så bra och att det var så stort engagemang kring vår digitala lösning på avslutningarna! 
Vi har fått in en del frågor om det här tillsammans med frågor om vår 10% rabatt för återkommande kunder. Nedan kan du kort läsa lite förtydliganden kring dessa frågor:

  • Höstens kurser är öppna för anmälan sedan gårdagen (1/6). Dessa kurser får man 10% rabatt på om man tidigare varit kund hos Marikas. Som nuvarande kund hos Marikas räknas du även som återkommande vid köp av ny kurs oavsett genre. Viktigt att man skriver återkommande i kommentarsfältet när man gör sin nya kursanmälan. Rabatten dras då av från din faktura manuellt i efterhand när vi kontrollerat dina uppgifter. 
  • Angående länkarna för live-visningarna så hittar ni länk HÄR! (https://www.marikas.se/elevshow/) Ni hittar även respektive dagsschema på samma sida. Ett tips är att ni lägger in datum + tid i eran kalender så ni inte missar showerna! Elevshowen kommer att sändas från en dold sida på Marikas hemsida och länken har endast delats med deltagarna i klasserna. Bara de som har länken kan se showen. Du är välkommen att dela länken med släkt och nära vänner men inte i sociala medier eller till utomstående.

Har du fler frågor får du gärna vända dig till info@marikas.se.

Vi försöker alltid svara inom 24h.