NYA VUXENKURSER!

Lika mycket som ni säkert njuter ute i solen, så njuter vi av alla fantastiska nyheter och planer vi smider för er!

Vi kan nämligen berätta att vi har 3 stora nyheter på gång, och ÄNTLIGEN är det dags att få informera er om att vi har både BURLESK, ORIENTAL & BALETT för vuxna att erbjuda er som vill dansa hos oss!

Burlesk klasserna kommer ledas av Miss Diamond & Miss Mouse, som bägge har stor och bred erfarenhet av denna klassiska och eleganta dansgenre som många drömmer om att få prova. Kursen börjar Tisdagen den 24:e Augusti och anmälan är öppen redan nu för dig som vill! Platserna kommer fortsatt vara begränsade, så se till att vara ute i god tid.

Orientaliska kursen kickar igång tillsammans med Bia Bergström som har mångårig erfarenhet utav orientalisk dans och stil. Bia kommer guida dig pedagogiskt genom alla rörelser och se till att du känner dig trygg i ditt eget skinn när det gäller att skaka loss ordentligt! Det utlovas en svettig och härlig kurs med fokus på både inre och yttre kontroll. Här gäller det precis som ovan, att vara ute i god tid med din anmälan då platserna är hårt begränsade så vi kan hålla avstånd. Kursen startar Onsdagen den 25 Augusti.

Vi har också genom våra nyhetsbrev, diverse diskussioner och konstruktiv feedback – tagit oss an era synpunkter för att nu kunna erbjuda er Balett för vuxna under dagtid! Denna kurs kommer starta den 24:e Augusti och hålls av ingen mindre än våra nya lärare: Iskra och Carita!

Välkommen in till oss, och våra färgsprakande nya kurser som väntar på just DIG! 🏳️‍🌈

One Response to “NYA VUXENKURSER!”

  1. Coretta Anderson

    Jag registrerade mig för burlesk kursen nu på lördag den 18/9-21. Jag har inte fått något bekräftelse. Hör gärna av er.
    Mvh
    Coretta Anderson

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>