Nu startar höstterminen

På måndag 20 augusti drar vi äntligen igång terminen igen. Om du inte har anmält dig till din favoritkurs än är det dags. Om du är ny på Marikas och inte vet vilken kurs du vill gå så kan du prova på alla våra kurser gratis mellan 20-26 augusti. 

Som vanligt har vi kurser för alla åldrar och olika stilar. Kanske har du dansat förut, eller så är dans något nytt och spännande? Vi har allt från traditionella dansstilar som Jazz och Balett till Hip-hop och Dancehall. Vi har även catwalkkurser, Popstar kids med sång och dans och vår nyhet – Senior dans.

Läs mer om alla våra danskurser

Dansa gratis på öppet hus

Om du är osäker på vilken stil eller nivå som passar dig så har du möjlighet att testa alla våra kurser under terminens första vecka. Om du har frågor har vi alla våra fantastiska lärare som kan hjälpa dig. Våra glada kollegor i receptionen finns också tillhands om du undrar något. Alla kurser är på ordinarie tid som de ligger i schemat.

Varmt välkommen till Marikas!

 

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>