Marika i juryn för Estonias Next Top Model

Den estländska versionen av Tyra Banks amerikanske TV-serie Americas Next Top Model är nu inne på sin andra säsong. Eesti tippmodell heter programmet på estniska och på engelska kallas programmet för Estonias Next Top Model. Förra årets vinnare heter Sanna Ude och vem som vinner det här året är det ingen som vet än. Marika Hanson VD på Marikas Dans & Modestudio blev inkallad för att sitta i juryn och hjälpa till att välja ut tjejerna som nu tävlar om att blir Estonias Next Top Model. Marika lovar att det kommer att bli en spännande säsong med hög konkurrens. Tyvärr finns inte programmet med varken engelsk eller svensk subtitle idag så för den som inte pratar estniska blir det svårt att följa på programmet. Vi hoppas på subtitles till säsong 3!

När Marika inte jobbar med modevisningar eller TV-program så håller hon sina egna kurser där man får lära sig att gå i högklackat. Skynda dig att boka din plats på en av våra Catwalk workshops. Det spelar ingen roll om du aldrig gått i klackar förut. Marika delar med sig av sina expert tips och ger alla deltagare personlig coachning. Snart svävar du fram på dina klackar!

På bilden ser ni Marika Hanson som nr 2 från vänster.

marikahanson.topmodel

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>