Marikas Catwalk

Marikas Catwalk lär dig gå snyggt i högklackat

 

Vill du lära dig att gå snyggt i höga klackar? Då har du hittat rätt! Marikas Catwalk Studio i Stockholm erbjuder kurser i att gå i klackar för alla, oavsett nivå. Marika erbjuder värdefulla tips och råd som ger dig en bättre hållning och snyggare gångstil och sist med inte minst, ett bättre självförtroende!

Våren 2019 arrangerar vi under 2 tillfällen ett exklusivt event för dig som är 18+ – kurs i Catwalk med bubbel och tilltugg! det perfekta tillfället att skämma bort dig själv eller ha en riktigt rolig stund tillsammans med dina vänner!

Under kursen får du tips, vägledning och praktiska övningar som du kan använda både till vardags och inför olika tillställningar. Du får även råd kring vilken typ av klackskor som passar just din gångstil. Vi är helt övertygade om att alla kan lära sig att gå i högklackat!


Innhåll i varje kurs:

  • Presentation av Marikas Catwalk koncept
  • Teknik för olika gångstilar med eller utan klackar
  • Teknik för hållning med eller utan klackar
  • Stilig och elegant gångstil
  • Praktisk träning med olika typer av skor
  • Enkla poser för foto till sociala medier
  • Catwalk stil för vardag och vid behov till modevisningar
  • Klackskola

Lär dig att gå i klackar med Marika! Marika har jobbat med att lära modeller att gå i över 27 år – nu är det din tur!

 

Citat från Marika Hanson, VD och grundare:

Kurser i högklackade skor har faschinerat mig sedan jag var 23 år och var högskolestudent. Under mina år som student dansade jag proffesionellt i klackar och upplevde att allt var lätt. Däremot hade min kompis som var modell, stora problem med att gå snyggt. Jag valde alltid högklackade skor, och hon valde platta skor när vi gick ut på fest. De blev min feminina attribut och mitt starka vapen som coach att komma på – hur kan jag hjälpa min kompis  att bli lika flitig. Jag blev riktig kompis med höga klackar under tiden.

Vi började med en tjejkväll med god middag och sedan en kurs med klackar. Efter en timme kunde hon gå så fint och det var då jag upptäckte att jag var duktig att lära ut snabbt alla mina tips.

Allt började med att jag öppnade Estlands första modellskola på 90-talet och utbildade alla modeller som skulle gå modevisningar.

Efter flytten till Sverige fortsatte jag på samma bana.

Men – i ärlighetens namn blir du mer och mer bekväm och väljer bort klackar kanske? Just för att du inte tycker att du kan gå särskilt snyggt i dem och för att du är mot för självplågeri i modets namn? Jag lovar det är bara medvetenhet som krävs och då kan du också bli queen på dina heels!”

 

Välkommen till Marikas Catwalk Studio – lär dig gå i högklackat-kurser i Stockholm. Alla våra kurser hålls i centrala Stockholm på Döbelnsgatan 56. Marikas kan även erbjuda skräddarsydda events utifrån era önskemål, alltifrån möhippor, företagsevent etc. Maila till marika@marikas.se så berättar vi mer!

Välkommen!

No events or products found