Danskurser

Välkommen till Marikas – vi hoppas att du vill dansa med oss i vår!

Vårterminen startar vecka 4, måndag 20/1. Schema för VT 2020 finner du här.

Marikas Dansstudio har danskurser för alla från 2-100 år. Det spelar ingen roll om du aldrig tagit ett danssteg förr i ditt liv eller om du är avancerad dansare, vi har alla nivåer. Kursutbudet varierar från termin till termin i takt med att dansscenen förändras. Vi håller dig uppdaterad och kan erbjuda våra kunder det senaste inom dans. Den här terminen hittar du flera nya klasser och härliga nya lärare, kolla exempelvis in Marikas flow och Marikas Mode – klackar, foto och catwalk. Och glöm inte att kika på alla nya barnkurser. Vi har även mer traditionella danskurser som Balett och Jazz eller Jazzfunk. För dina barn kan vi erbjuda ett stort utbud av klasser från 2 år och uppåt. Hos oss får ditt barn att utvecklas i sin egen takt i en trygg miljö.

Marikas Dans & Mode Studio har funnits i över 27 år och är en av Stockholms äldsta dansskolor. Hos oss kan du dansa i en familjär miljö där alla är välkomna. Alla våra lärare är handplockade med stor omsorg. För att kunna utvecklas inom dans är det otroligt viktigt att ha en bra lärare. Alla våra lärare har utbildning inom dans och är goda pedagoger.

”Min vision när jag startade Marikas var att skapa en plattform där både vuxna och barn kunde mötas och utvecklas genom dansen. En plats där alla är välkomna. Dansen har skänkt mig så mycket glädje i livet och jag kände att jag bara måste dela med mig!”
Marika Hanson VD

Videointervju med Marika Hanson – “Jag bjuder upp Vasastan”

Älskar du dans och vill dansa flera gånger i veckan?  Då rekommenderar vi dig att köpa ett terminskort. Med terminskortet får du dansa så många kurser du vill och du väljer fritt vilka kurser (i mån av plats).

 

 

Course schedules

KURS
START
DAG OCH TID
LEDARE
ANMÄLAN