Stagelinjen

Marikas Stagelinje är en ettårig dansutbildning för elever som verkligen vill satsa på dans och utveckla ditt scenspråk tillsammans med andra passionerade danselever! Våra professionella danslärare arbetar för att du ska få förståelse för olika danstekniker och dess verktyg. Stagelinjen är perfekt för dig som vill gå i en grupp med målinriktade och motiverade elever för att satsa ordentligt på dansen som hobby eller kanske planerar att söka framtida yrkesutbildningar inom dans. Utbildningsgrupper delas upp efter ålder och kunskapsnivå.
Audition för stagelinjen äger rum varje vår på Marikas Dans och Modestudio.

Förberedande stage 10–13 år:  Passar dig som börjat få upp ögonen för dansen och vill dansa ännu mer. Du dansar tre lektioner i veckan på Marikas öppna klasser. Tre obligatoriska klasser, en i balett, en i jazz och en i streetdance schemaläggs för dig. Målet är personlig utveckling och att väcka ditt dansintresse ytterligare. Under dina klasser får du personlig feedback från våra professionella lärare för att optimera din utveckling.

 

Schema för HT22: 

Balett – Tisdagar 16:00-17:00

Streetdance – Torsdagar 15:45-16:45

Jazz – Onsdagar 16:00-17:00

 

Vid intresse 10-13 år, kontakta samantha@marikas.se

Stage 13–17 år: Stagelinjen passar dig som älskar dans och redan har bra grunder i minst två av våra grundämnen jazz, balett och hiphop. På stage dansar du fyra lektioner i veckan med jazz, balett och hiphop som din huvudsakliga träning. Du får även träffa gästlärare och prova på nya stilar under workshops varje vecka. Med hjälp engagerade och erfarna lärare får du fördjupa dina kunskaper ytterligare och skaffar dig en bred kunskapsbas och ett bättre scenspråk. Du får personlig feedback under lektionerna och gruppen arbetar med något sceniskt projekt varje läsår. Vad detta projekt är varierar.

 

Balett – Tisdagar 17:15-18:30

Jazz – Torsdagar 17:00 – 18:15

Streetdance – Fredagar 17:00-18:15

Workshops – Lördagar 13:30-15:00

 

Vid intresse, kontakta marika@marikas.se eller anmäl dig till nästa läsårs audition.

No events or products found

 

 

Är du nyfiken på hur våra lokaler ser ut? klicka här!