Prova På!

Nu kickstartar vi den nya kursterminen den 26 September 2022, där vi bjuder på 5 eller 10 veckors härlig dans! (prova-på är endast möjligt om det finns lediga platser i respektive klass, maila isåfall till info@marikas.se vid intresse!)

(Du kan se om en kurs är fullbokad genom att hitta en rödmarkerad ring bredvid kursnamnet, om så vore fallet – skicka oss ett mejl, så sätter vi dig på reservlistan!)

Prova-på villkor gäller endast för dig som bokar ett prova-på tillfälle i förväg. Ditt första danstillfälle är då avgiftsbelagt och kostar 290kr. Därefter har du 1 dag på dig att avanmäla dig från resterande del av kursen om du inte vill fortsätta.

Notera att avanmälan EJ sker automatiskt! Du måste själv avanmälan dig efter prova på tillfällen. Detta gör du enklast via din bekräftelse eller du mejlar till oss. Vill du fortsätta dansa då kan du bara betala in resterande del av kursavgiften.

OBS! Du behöver betala prova på tillfällen i förskott. 

Följ dessa steg för att anmäla dig till ett prova-på tillfälle per kurs du är intresserad av:

Navigera upp till vår meny där det står “Danskurser”.

Leta fram kursen du är intresserad av och klicka på bilden.

Gå in på länken där det står boka kurs+datum (är det en röd ring bredvid kursen är det tyvärr fullt)

Följ anvisningarna för att boka, och när du kommer till meddelande-fältet så skriver du in “prova-på”, så att vi registrerar dig som en prova-på elev.

Betala 290kr genom att följa anvisningarna i bekräftelse-mailet du fått efter bokningen.

Välkommen till din prova-på lektion!