Prova På!

Uppdatering 22.02.21

I nuläget kan du anmäla dig till prova-på klasser i mån av plats. Du gör en vanlig anmälan och följer villkoren enligt nedan. Kursstart för kortare kurser från 8/3.
Våra kortare kurser hittar du här.

(Du kan se om en kurs är fullbokad genom att hitta en rödmarkerad ring bredvid kursnamnet, om så vore fallet – skicka oss ett mejl, så sätter vi dig på reservlistan!)

Prova-på villkor gäller endast för dig som bokar ett prova-på tillfälle i förväg. Ditt första danstillfälle är då avgiftsbelagt och kostar 200kr. Därefter har du 5 dagar på dig att avanmäla dig från resterande del av kursen om du inte vill fortsätta. Notera att avanmälan EJ sker automatiskt! Du måste även BEKRÄFTA att du vill fortsätta kursen du provat på! Detta gör du via mejl. 

Följ dessa steg för att anmäla dig till ett prova-på tillfälle per kurs du är intresserad av:

  • Navigera upp till vår meny där det står “Danskurser”.
  • Leta fram kursen du är intresserad av och klicka på bilden.
  • Gå in på länken där det står boka kurs+datum (är det en röd ring bredvid kursen är det tyvärr fullt)
  • Följ anvisningarna för att boka, och när du kommer till meddelandefältet så skriver du in “prova-på”, så att vi registrerar dig som en prova-på elev.
  • Betala 200kr genom att följa anvisningarna i bekräftelse-mailet du fått efter bokningen. Du kan betala via bankkonto eller Swish.
  • Välkommen till din prova-på dag!

Hej!

Som du kanske redan läst, så heter jag Marika Hansson och driver min dansskola som du hittat till här sedan många år tillbaka.

Min vision har alltid varit att alla ska älska, eller i alla fall lära sig att älska dansen som jag gör.

Dans befriar dig, frigör dig, tar hand om dig, omsluter dig och får dig att få utlopp för din kreativitet och impulsivitet på ett fantastiskt vackert sätt. Det är en konstform som jag vill unna många! – om inte alla.

Därför vill jag nu erbjuda DIG och din familj chansen att få prova den där dansen du kanske alltid drömt om, eller ditt barn skulle vilja lära sig till? afterwork? event? eller helt enkelt den genre som intresserar dig mest.

Jag & mina fantastiska lärare erbjuder prova-på tillfällen för endast 200 kr/klass!  Detta gäller i mån av plats. I de fall ett tillfälle är fullbokat så skriver vi upp dig på en reserv lista. (Du kan se om en kurs är fullbokad genom att hitta en rödmarkerad ring bredvid kursnamnet, om så vore fallet – skicka oss ett mail så sätter vi dig på reservlistan!)

Se hela vårt kursutbud här.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och riktlinjer noggrant. Därför har vi begränsat antalet personer som får vistas i våra lokaler samtidigt, under kurserna. Er hälsa – är vår prioritet. 

Jag hoppas att vi ses och att du får en flygande start på ditt nya intresse, som vi gemensamt delar så varmt!

 

Dansande hälsningar,

VD & Grundare

Marika Hansson