Prova På!

OBS!
Inför Vårterminen 2021 kan vi under rådande omständigheter inte lova att det finns möjlighet till att få provdansarna i våra klasser.

Vet du att du vill dansa rekommenderar vi att boka din plats i en kurs så snart som möjligt då platserna är strikt begränsade pga covid-19.

Om det blir grönt ljus för att prova på, så måste du anmäla dig för att erhålla en plats, detta för att vi ska kunna styra antalet folk i lokalen och säkra alla elevers hälsa. Vi behöver också kunna kontakta alla som varit hos oss vid eventuellt smittoutbrott.


Därför kommer vi inte hålla öppet hus utan enbart prova på med föranmälan vid tillfälle. 

Lättar smittspridningen till kursstart kommer du kunna boka en prova på plats enligt info nedan men vi måste avvakta och se hur läget är inför kursstart innan vi kan ge besked.

Hej!

Som du kanske redan läst, så heter jag Marika Hansson och driver min dansskola som du hittat till här sedan många år tillbaka.

Min vision har alltid varit att alla ska älska, eller i alla fall lära sig att älska dansen som jag gör.

Dans befriar dig, frigör dig, tar hand om dig, omsluter dig och får dig att få utlopp för din kreativitet och impulsivitet på ett fantastiskt vackert sätt. Det är en konstform som jag vill unna många! – om inte alla.

Därför vill jag nu erbjuda DIG och din familj chansen att få prova den där dansen du kanske alltid drömt om, eller ditt barn skulle vilja lära sig till? afterwork? event? eller helt enkelt den genre som intresserar dig mest.

Jag & mina fantastiska lärare erbjuder prova-på tillfällen för endast 200 kr/klass!  Detta gäller i mån av plats. I de fall ett tillfälle är fullbokat så skriver vi upp dig på en reserv lista. (Ni kan se om en kurs är fullbokad genom att hitta en rödmarkerad ring bredvid kursnamnet, om så vore fallet – skicka oss ett mail så sätter vi er på reservlistan!)

Prova-på tillfällena börjar den 25/1 och bokas i mån av plats genom respektive kurs ni finner på sidan.

Skriv i meddelande raden att du vill “prova på” och då betalar du 200 kr via banken eller swish. Därefter har du fem dagar på dig att bestämma om du vill fortsätta att dansa och då betalar du resterande del. Om du ej skall fortsätta behöver du meddela skriftligen efter prova på tillfällen.

Se hela vårt kursutbud här.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och riktlinjer noggrant. Därför har vi begränsat antalet personer som får vistas i våra lokaler samtidigt, under kurserna. Er hälsa – är vår prioritet. 

Jag hoppas att vi ses och att du får en flygande start på ditt nya intresse, som vi gemensamt delar så varmt!

 

Dansande hälsningar,

VD & Grundare

Marika Hansson