SummerCamp 2020

Marikas SummerCamp – för dig mellan 8-16 år 

Marikas sommarkurser kallar vi ” SummerCamp”, som alltid är i juni vecka 24 och 25. På campet får du bland annat lära dig dansa i street och jazz. Det blir också en hel del mode på campet. Du får på ett lekfullt sätt prova på både modevisning och att posera framför kameran. Syftet med kursen är göra barn och ungdomar mer medvetna om sitt kroppsspråk och hållning.

Marika har lång erfarenhet att jobba med barn och ungdomar som trivs att synas i rampljuset. Hennes metodik förstärker självförtroende hos varje deltagare. Även föräldrar känner sig trygga med kursen att det finns en expert på detta område som med glimten i ögat lär både tjejer och killar hur viktigt det är att våga vara sig själv.

En fotograf kommer och fotograferar alla och tar roliga gruppbilder. Marikas sommarkurser “SummerCamp” är som en påse med gott & blandat där du får det bästa av allt!

Det blir massa roliga aktiviteter på campet, men viktigast tycker vi är att vi tillsammans skapar en gemenskap där vi alla respekterar varandra och växer som människor. Nya kompisar och nya situationer gör att du lär dig att fungera i grupp och respektera andra och ta hänsyn. Vi lär oss nya saker samtidigt som vi har roligt med varandra! Kursen avslutas med en gemensam uppvisning på vår studio.

Vi välkomnar alla till en varm och trygg miljö, där kreativiteten och kärleken flödar. Anmälan sker genom nedanstående länk:

 

Course schedules for Danskurser

KURS
START
DAG OCH TID
LEDARE
ANMÄLAN