Marikas Flow

Med Marikas Flow, önskar jag inspirera dig att prova en helt ny stig i ditt eget danslandskap.  Våga gå på upptäcktsfärd genom dina egna rörelser – allt är tillåtet i frigörande dans! Besök vår hemsida: www.marikasflow.se för mer information.

Vi dansar med en öppen attityd och du får smaka på rörelser som är unika för just dig. Vi rör oss fritt, släpper tankar och uppmärksammar hur vi andas. Jag hjälper och inspirerar dig in i ditt eget flöde.

Du dansar ut ditt eget inre rörelsemönster, tar fram det vackra, det fula, det osedda, det lekfulla, det glädjefyllda eller kanske det sårade och upplever genom dansen dig själv på ett nytt sätt. Vi rör oss utan koreografi och inga rörelser är uttänkta från början utan föds i stunden. Vi dansar utan att döma och utan ansträngning och fokus ligger inåt.

Att våga släppa taget och lita på sig själv, tillåta och acceptera att du rör dig på ditt sätt är grunden. Ett lekande och läkande sätt för kropp och själ att mötas på.

På den här kursen är alla nybörjare. Det finns mycket att lära om sig själv och vi upptäcker hela tiden nya rörelser inom dansen. En dansträning som handlar om att iaktta utan värderingar och att våga släppa taget.

Kom och upplev dig själv från en ny sida.

Marikas Flow

 

Marikas Flow
Level Start Day & time Instructors    
214 HT-19 FRIGÖRANDE DANS-MARIKAS FLOW
Start 18/9. Ons 12.00-13.00 4 ggr.
Instructors Marika.
18/9 Ons 12.00-13.00 4 ggr Marika Info/book Ingen anmäld till 10 platser

 

Marikas Flow