Marikas Catwalk

Kurser i Catwalk

Har du försökt att på egen hand gå, dansa och posera elegant i höga klackar,  men känt att du inte är riktigt nöjd med din gångstil? då har du hamnat rätt!

Marikas Catwalk Studio hjälper vi dig med tips och råd för hur du kan förbättra både din hållning och gångstil! Till våren arrangerar vi ett antal exklusiva kurser som kommer innehålla:

👠 Modevisning/Catwalk

👠 Posering framför kamera

👠 Träna på att gå i höga klackar

👠 Teknik och hållning

👠 Dansa i klackar

 

No events or products found

 

Instruktörer:

Marika Hanson har lång erfarenhet av hur du får en självsäker gång i dina klackskor. Hon har flera års erfarenhet av att coacha både unga tjejer och mogna kvinnor. Alla är välkomna! Marika har koreograferat ELLE GALAN och  Stockholm Fashion Week i flera år, samt suttit i juryn i Top Model Estonia.  Marikas Catwalk kurser är tänkt för dig som vill få bättre hållning och gång, samt ökat självförtroende.

Haidy Möttus arbetar som Catwalk-coach och modellmentor. Haidy gick sin första visning som 13-åring och har sedan dess jobbat flitigt på den svenska och internationella modemarknaden. Under Stockholms modeveckor genom åren har vi kunnat se Haidy gå för Sveriges mode elit, däribland: Fillipa K, Hope, Busnel, Lars Wallin och Whyred. Internationellt har hon gått visningar för bland annat Gucci, Escada, Hermés, Diesel och Castelbajac.

Ta med dig dina favorit klackskor och boka in dig och dina vänner på något av våra kommande kurstillfällen. Varmt välkommen! 

catwalk studio skor

 

 

Course schedules for Marikas Catwalk

KURS
START
DAG OCH TID
LEDARE
ANMÄLAN