Marikas Catwalk

Kurser i Catwalk

Har du försökt att på egen hand gå fint i klackar,  men känt att du inte är riktigt nöjd med din gångstil? då har du hamnat rätt! På Marikas Catwalk Studio hjälper vi dig med tips och råd för hur du kan förbättra både din hållning och gångstil! Våren 2019 arrangerar vi under två tillfällen ett exklusivt event för dig som är 18+ – kurs i Catwalk med bubbel och tilltugg! ett perfekt tillfälle att skämma bort dig själv eller ha en trevlig stund tillsammans med dina vänner!

Just nu har vi ett kampanjpris för dig som tar med en vän – få 100 kr i rabatt per bokning. Ordinarie pris 500 kr/person. Om du och en vän bokar in er samtidigt får ni 100 kr rabatt per person, dvs. 400 kr/person. Vid bokning av 2 personer eller fler, vänligen skicka ett mail till info@marikas.se så justerar vi rabatten manuellt. 

Marika Hanson har lång erfarenhet av hur du får en självsäker gång i dina klackskor. Hon har flera års erfarenhet av att coacha både unga tjejer och mogna kvinnor. Alla är välkomna! Marika har koreograferat ELLE GALAN och  Stockholm Fashion Week i flera år, samt suttit i juryn i Top Model Estonia.  Marikas Catwalk kurser är tänkt för dig som vill få bättre hållning och gång, samt ökat självförtroende.

Haidy Möttus arbetar som Catwalk-coach och modellmentor. Haidy gick sin första visning som 13-åring och har sedan dess jobbat flitigt på den svenska och internationella modemarknaden. Under Stockholms modeveckor genom åren har vi kunnat se Haidy gå för Sveriges mode elit, däribland: Fillipa K, Hope, Busnel, Lars Wallin och Whyred. Internationellt har hon gått visningar för bland annat Gucci, Escada, Hermés, Diesel och Castelbajac.

Ta med dig dina favorit klackskor och boka in dig och dina vänner på något av våra följande kurstillfällen:

Catwalk
Level Start Day & time Instructors    
223 CATWALK-WORKSHOP
Start 27/4. Lör 16.30-17.30 1 ggr.
Instructors Marika, Haidy.
27/4 Lör 16.30-17.30 1 ggr Marika, Haidy
Info/book 2 anmälda till 15 platser
2 anmälda till 15 platser
223 CATWALK-WORKSHOP
Start 25/5. Lör 16.30-18.00 1 ggr.
Instructors Marika, Haidy.
25/5 Lör 16.30-18.00 1 ggr Marika, Haidy
Info/book Ingen anmäld till 15 platser
Ingen anmäld till 15 platser

 

catwalk studio skor