Frigörande dans-Marikas Flow

Med frigörande dans som jag kallar för Marikas Flow, önskar jag inspirera dig att prova en helt ny stig i ditt eget danslandskap.  Våga gå på upptäcktsfärd genom dina egna rörelser! Besök vår hemsida: www.marikasflow.se för mer information.

Vi dansar med en öppen attityd och du får smaka på fria rörelser som är unika för just dig. Vi rör oss fritt, släpper tankar och uppmärksammar hur vi andas. Jag hjälper och inspirerar dig in i ditt eget flöde, allting föds här och nu.

Du dansar ut ditt eget inre rörelsemönster, tar fram det vackra, det fula, det osedda, det lekfulla, det glädjefyllda eller kanske det sårade och upplever genom dansen dig själv på ett nytt sätt. Vi rör oss utan koreografi och inga rörelser är uttänkta från början utan föds i stunden. Vi dansar utan att döma och utan ansträngning och fokus ligger inåt.

Att våga släppa taget och lita på sig själv, tillåta och acceptera att du rör dig på ditt sätt är grunden. Ett lekande och läkande sätt för kropp och själ att mötas på.

På den här kursen är vi alla nybörjare. Det finns mycket att lära om sig själv och vi upptäcker hela tiden nya rörelser inom dansen. En dansträning som handlar om att iaktta utan värderingar och att våga släppa taget.

Kom och upplev dig själv från en ny sida.

Marikas Flow

 

 

 

Marikas Flow
Dans & Hälsa
Level Start Day & time    
219 HT-20 DANCE EXPERIENCE DROP IN 200kr
Start 1/9. Tis 19.00-20.15 13 ggr.
1/9 Tis 19.00-20.15 13 ggr Info/book 24 anmälda till 30 platser