kursstart


Kursstart sker i samband med skolornas terminsstart. Vilken vecka varierar lite från år till år, men oftast har vi kursstart i jan/feb eller i aug/sep. När du anmäler dig till en kurs hittar du datum för just den kursens kursstart.


TERMINSSTART 22 Augusti!

Varmt välkomna till en ny termin fullspäckad med klasser, nya fantastiska lärare och många droppar svett och massor med skratt! Vi har verkligen saknat våra fina elever och ser även fram emot att träffa alla nya. Även om det varit otroligt skönt för oss också att få lite ledighet så ser vi alltid fram emot… Read more »

När Street Dance möter funktionell träning!

När Street Dance möter funktionell träning! Streetmix är ett nytt spännande koncept som kombinerar funktionell träning med Street Dance! Det medför dansklubbs känslan till ditt gym / fitnessstudio med de mest kreativa och roliga kombinationerna av street dans rörelserna och träningsövningar. Atmosfären i klassen är inspirerad av street dance klubbar / fester med hög energi… Read more »

Anmäl dig idag och få 20% rabatt. Gäller fram till 20:e juni.

   Nu har vi släppt höstens schema för alla våra dans-, mode och scenkurser. Missa inte det! Som vanligt kommer vi att erbjuda klasser i allt från Streetdance, jazz, balett, dansmix, barndans och många fler!  För dig som är intresserad av modebranschen erbjuder vi en modellkurs för 14 år och uppåt. Vi har även specialkurser… Read more »