Danskalas på Marikas

Söker du efter ett roligt koncept till ett barnkalas?

Barnkalas med en rolig danstema kallar vi för danskalas. Temat för kalaset väjer du själv och sen lägger våra lärare upp en klass efter era önskemål. Populära teman har varit Frozen, prinsessa, äventyr, modevisning, popartist osv. Om du behöver hjälp med att välja tema så hjälper vi gärna till. Våra danskalas pågår vanligtvis i två timmar, då hinner man med en danslektion, tårta och presentutdelning.  För det minsta blir det danslek på kalaset, men för det lite äldre blir det en riktig danslektion där alla kalasets deltagare är med och dansar. Mer info hittar du under boka danskalas på Marikas.

2 Responses to “Danskalas på Marikas”

 1. Margareta Borg

  Hej!

  Jag är intresserad av att boka barnkalas. Undrar hur upplägget ser ut och hur många man kan vara? Oliva har dansat hos er och tycker det är så kul! Hon fyller snart 3år och jag tänker att hon ska få bjuda sina vänner på dans. Tänker mig ca 15-20 barn och lika många vuxna. Viktigast är att barnen har kul!

  Hälsningar
  Maggie

  Reply
  • Marika Hanson

   Hej!
   Såg din fråga under vår blogg. Undrar om du har mejlat till Marikas gällande det kalas? Ringe eller mejla till info@marikas.se då skall vi hjälpa dig.
   Vänligen,
   Marika Hanson

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>