COVID-19

“Life keeps dancing on, just a little bit further apart!”

Att en pandemi pågår har ingen av oss undgått, däremot så tillkommer nya regler och restriktioner med jämna mellanrum allteftersom antalet smittade tilltar och ökar. Här nedan kan du läsa om hur vi på Marikas jobbar för att motverka smittospridning och sjukdom:

Uppdatering 17 November 2020:

Allteftersom det kommer nya restriktioner så uppdaterar vi på Marikas vår policy och anpassar verksamheten.
Marikas kursverksamhet fortsätter som tidigare för alla friska denna vecka utNya påbud om max 8 pers/sammankomst börjar gälla från och med 24/11 och fyra veckor framåt i hela Sverige.
Vad det kommer innebära för inplanerade aktiviteterna här på Marikas, meddelar vi dig via e-post i slutet av denna vecka. Denna vecka är dansen alltså igång som vanligt för dig som är helt frisk. Information angående resterande termin kommer.

Alla som besöker Marikas, inklusive personal – ser till att tvätta händerna noggrant i minst 30 sekunder , med tvål & vatten.

Vi har minimerat antalet vuxna i lokalen. Endast personal får vistas i lokalen. Hämtning och lämning sker i området mellan ytterdörren och ingången till vår lokal. Personal har rätt till tillsägelse av överträdelse vid denna regel. Nolltolerans gäller!

Handsprit finns tillgänglig på skohyllan till höger efter entrén. Om slut, kontakta personal omgående.

Vi har nolltolerans mot sjukdom. Är du hostig, snorig, febrig eller känner att ditt allmäntillstånd är försämrat så stannar du hemma.

Vi har inte mer än 50 personer i lokalen (inklusive personal) under några som helst omständigheter.

Vi har ökat antalet extra-insatta städningar av lokalen och alla studios.

Alla handtag spritas av regelbundet för din säkerhet.

Vi delar inte bestick, vattenflaskor eller liknande med varandra, och rekommenderar att syskon, elever och besökare gör detsamma.

Kom gärna ombytt och klar för att minimera trängsel i omklädningsrummen.

Vid sen avbokning, var vänlig ring oss istället för att maila.

Vi undviker att dansa med närkontakt. Par-danser undviks i högsta mån och när vi dansar i salarna så håller vi ordentligt med avstånd. Vi utnyttjar hela salen.

Glöm inte att röra på dig är en del av att hålla dig frisk! Så länge du är frisk så är du välkommen till Marikas (under förutsättningarna att du läst igenom våra regler och lyssnar på dessa).