Casting

Marikas söker modeller i samarbete med den internationella sajten Global Model Scouting!

Tider för casting:

  • 4-6 år kl. 13.00-13.30
  • 7-9 år  kl. 13.30-14.00
  • 10-13 år kl. 14.00-14.30
  • 14-26 år kl.14.30-15.00

Kom i god tid eftersom du kommer att behöva fylla i uppgifter om dig själv innan castingen börjar.

Modell och Danskurs 4 – 13 år

Till hösten startar vi återigen våra populära modell och danskurser (MoDa) för barn och ungdomar 4-13 år. På MoDa får du lära dig olika danser inom streetdance och showdans. Du får också lära dig att gå och föra dig på catwalken. Du lär dig olika gångstilar, men också att leva ut dina känslor, kontrollera dina rörelser samt disciplin i klassrummet.

Modellkurs 14 – 20 år

Marikas modellkurs är perfekt för dig som vill bli modell! Du får lära dig att gå snyggt i klackar och hur det är att jobba som modell. Vi har flera olika gästföreläsare som lär dig grunderna i make-up, skönhetsvård, hälsa, posering framför kamera och mycket annat.

Internationell modell 14-26 år

En scout från Global Model Scouting (GMS) kommer till Marikas för att leta efter nästa internationella stjärnskott.

Hur går en Casting till?

Det krävs ingen anmälan för att komma till Casting. När du kommer får du en nummerlapp som du behöver ha när vi tar bilder på dig. Du får också fylla i en ansökningsblankett. Om du är under 18 år behöver du ha målsmans underskrift för att anmäla dig. Vi kommer att ta in grupper med ca 10-15 personer. Gruppen får gå catwalk och eventuellt göra några övningar. Vi tittar efter utstrålning, om du är fotogenisk och andra förutsättningar för att kunna jobba som modell.

När vi har gått igenom alla ansökningar kommer vi att svara via mail till de som har fått en plats på någon av Marikas kurser samt de som har antagits till Global Model Scouting för placering på en svensk eller internationell modellagentur.