Burlesk Elevshow!

21 Maj smäller det!

Trumvirvel tack!

Ni har hört det ryktas hela vintern, och nu kan vi ÄNTLIGEN presentera line-uppen för vår Burleska Elevshow på anrika Maximteatern den 21 maj. HURRA!

Teatern kommer att fyllas av burleskelever från vår fantastiska skola.

Vi erbjuder en treårig burlesklinje under ledning av headmistress Miss Diamond samt den Svenska Tassel Twirling Mästarinnan Miss Mouse.

Grundutbildningen erbjuder Basic, Intermediate, Advanced, Superior och Elite samt Stage och vi kommer att få se elever från alla nivåer. Utöver dessa presenterar vi nu också stolt deras nykläckta Solo-elever som kommer att ta sina första glitterbestänkta steg ut på scenen med sina egna soloakter.

Och som om inte detta vore nog har vi även äran att presentera våra special guests – Stockholm Higheelers!!! Ett vintageinspirerat danskompani som för tankarna till den gamla goda Hollywood eran och klassiska franska kabaretshower. 

Och självklart kommer även lärarinnorna Miss Diamond och Miss Mouse själva att bjuda på grandiosa nummer.

Ja ni hör ju! En bombastisk kväll i burleskens tecken! Kom och bevittna födelsen av ett gäng nya burleskstjärnor och stötta återväxten inom den svenska burlesken.
Ni kommer att kunna säga ”vi var där”!

Självklart har vi även bar med bubbel, så på med galaklänningen och kom och njut av fabulousness och dekadens i sin bästa form en ljummen vårkväll.

KÖP DINA BILJETTER HÄR

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>