Barnkalas

Dans-Kalas på Marikas!

Vill du ge ditt barn ett oförglömligt dans-kalas, där motion, glädje och dans är ledorden? Då har du kommit helt rätt! 

Ditt barn kommer hit och får en danslektion tillsammans med sina vänner i c:a 1h. Sedan förflyttar barnen sig till det allmänna utrymmet i lokalen där man får sitta och äta tårta/öppna presenter samt mingla ytterligare en timme. (total kalas tid är c:a 2h)

Det finns bord & stolar för 20 personer (som man får möblera fritt med) och ni tar med förtäring och tårta. Det finns även möjlighet att ta med eget pynt om man vill pynta som ni ser på bildexemplen. I priset ingår även möjlighet till att använda liten kyl för t.ex tårta. 

Berätta gärna vilket tema efter vilken dansstil ni vill ha, så att vi kan boka rätt danslärare för ert barns kalas. Kika gärna på vårat kursutbud för inspiration!

Priset för ett danskalas är 3.200 kronor och betalas i förskott. (Företag betalar 3.200 kr + moms). (Du kan betala din bokning med SWISH till 1230140079) 

Tryter inspirationen? Behöver du hjälp med att hitta pynt och att dekorera? ska du slå på den stora trumman? För en extra kostnad kan vi vara till hjälp! Vi kan tillsammans komma överens om en paketlösning som passar just er! Vi har bred erfarenhet utav dekorationer, fotografer, danslärare och tårtor. Maila oss för mer information. 

Svara gärna på våra frågor nedan för att underlätta vårt arbete och svar till dig! (kopiera gärna mallen och klicka på länken för att maila oss direkt)

  • Namn:
  • Telefon:
  • Datum:
  • Tid:
  • Antal deltagare:
  • Tema:

Maila till: info@marikas.se

“De bästa minnena vi har är de vi delar med andra”