Catwalk Studio

 

models - gå i klackar - modellkurs

Modellcoaching, modellkurser & gå i högklackat-kurser i Stockholm

Vill du lära dig att gå snyggt i höga klackar? Då har du verkligen hittat rätt! Marikas Catwalk Studio erbjuder modellcoaching och kurser i att gå i klackar för alla, oavsett nivå. Marika har tipsen och råden som får dig att flyga fram på dina klackar. 

Vill du lära dig att gå snyggt i klackar till vardags så har vi high heel-klasser där du får massor med tips, vägledning och praktiska övningar. Funderar du på att bli modell och vill lära dig att gå som en modell så har vi även specialklasser för det – vi coachar dig i allt från gång till hur du ska gå till hur du ska bete dig på en casting. För dig som är modell och vill förbättra din gång så har vi professionell modellcoachning både i grupp och privat.

Vi är helt övertygade om att alla kan lära sig att gå i högklackat!

Gå i högklackat kurser och workshops  för dig som vill lära dig att gå i klackar.

Vill du känna på hur det är att stå i rampljuset? Då är Marikas Dance & Fashion något för dig. Där du får testa på feminine vibe, gå och posera i klackar samt bli fotad av en professionell fotograf.

Modellkurser har funnits på Marikas sedan starten 1992. Marika Hanson har en lång karriär inom mode och modellcoachning. Hon har bland annat koreograferat Elle-galan, Guldknappen och Fröken Sverige. Hon är även huvudkoreograf på Stockholm Fashion Week.

Profesionell modellcoachning – För dig som redan är modell men behöver bli bättre på att gå i högklackat.

Om Catwalk Studio
Catwalk Studio är Marikas dotterbolag som är inriktat på catwalk- och modellcoahning. Catwalk Studio har unika samarbeten med Stockholm Fashion Week, modelldatabasen GMS, Synk Casting och Synk Statister.

Gilla CATWALK STUDIO på Facebook.

Modellkurser – gå i högklackat-kurser och modellcoaching i Stockholm. Alla våra kurser hålls i centrala Stockholm på Döbelnsgatan 56. Marikas kan även erbjuda skräddarsydda events utifrån era önskemål. Maila till marika@marikas.se så berättar vi mer!


Ålder

Kategori

Ledare

Veckodagar


Catwalk
Nivå Start Dag och tid Ledare    
223 CATWALK-WORKSHOP

Start 27/4.
Fre 17.00-19.00
1 ggr.
Ledare Marika, Haidy.
27/4 Fre 17.00-19.00 1 ggr Marika, Haidy Info/Boka 5 anmälda till 15 platser 5 anmälda till 15 platser