Stagelinjen

 

BESKRIVNING
Marikas Stagelinje är en ettårig dansutbildning för elever som vill satsa på dans.

Eleverna har 2-6 obligatoriska klasser i veckan beroende på ålder och nivå. Audition till linjen görs årligen från 8 års ålder och uppåt.
Stagelinjens lärare har alla stor erfarenhet som professionella dansare likväl som av undervisning. Våra lärare arbetar med alla utryck för att du ska få testa på olika stilar. Stagelinje-elever lägger stor vikt vid teknikarbete i både jazz, balett och hiphop. Eleverna ska få förståelse för danstekniken och dess olika verktyg. De kommer att arbeta med dynamik, flöde och sceniskt uttryck.

Stagelinjen är perfekt för dig som vill gå i en grupp med målinriktade och motiverade elever för att satsa ordentligt på dansen som hobby eller kanske planerar att söka framtida yrkesutbildningar inom dans. Utbildningsgrupper delas upp efter ålder och kunskapsnivå.

Har du frågor kring stage? Kontakta jenny@marikas.se

Varje termin skapas också Marikas Crew för olika uppdrag. Audition sker då alltid för just det aktuella uppträdande. T.ex Streetstar eller om någon vill boka ett uppträdande.

Går du STAGELINJE eller POPSTARKIDS kan du bli utvald/göra audition för MARIKAS CREW om ett scenuppträdande utöver Marikas show blir aktuellt.

Inga aktiviteter eller artiklar hittade