Modellkurser


Drömmer du om en framtid som modell? Gå en modellkurs hos Marikas Dans & Modestudio!

För över 20 år sen hölls den första modellkursen på Marikas. Flera av Sveriges idag mest framgångsrika modeller, som Mini Andrén och Victoria Silvstedt, fick sin första modellträning här på Marikas.

Marika Hanson har jobbat med mode och modeller i över 30 år. Till sina meriter kan hon lägga bland annat huvudkoreograf på Stockholm Fashion Week och Elle-galan.

Unika samarbeten inom modebranschen
Vi har kunskapen som du som vill bli modell behöver för att lyckas. Marika Hanson lär dig allt om hur du går snyggt på en catwalk och hur du ska bete dig på en casting. Vill du lära dig om smink och styling så har vi samarbeten med makeupartister och stylister. För att klara av det hårda modellyrket är det viktigt att äta och träna rätt – därför samarbetar vi även med kostrådgivare och personliga tränare.

Du som är intresserad av att gå en modellkurs på Marikas måste först genomgå en audition. Ring eller maila föra att boka tid. Det går även bra att maila bilder och dina mått till marika@marikas.se – helkroppsbild och en närbild på ditt ansikte.

Vill du veta mer om våra modellkurser i Stockholm? Maila eller ring till oss:

marika@marikas.se08-33 26 80

Vi finns på Facebook!

 

Ålder

Kategori

Ledare

Veckodagar

Inga aktiviteter eller artiklar hittade