Marikas Catwalk

Populära kurser i Catwalk

Har du försökt att på egen hand gå fint i klackar,  men känt att du inte är riktigt nöjd med din gångstil? då har du hamnat rätt! På Marikas Catwalk Studio hjälper vi dig med tips och råd för hur du kan förbättra både din hållning och gångstil!

Marika Hanson har lång erfarenhet av hur du får en självsäker gång i dina klackskor. Hon har flera års erfarenhet av att coacha både unga tjejer och mogna kvinnor. Alla är välkomna! Marika har koreograferat ELLE GALAN och  Stockholm Fashion Week i flera år, samt suttit i juryn i Top Model Estonia.  Marikas Catwalk kurser är tänkt för dig som vill få bättre hållning och gång, samt ökat självförtroende.

Haidy Möttus arbetar som Catwalk-coach och modellmentor. Haidy gick sin första visning som 13-åring och har sedan dess jobbat flitigt på den svenska och internationella modemarknaden. Under Stockholms modeveckor genom åren har vi kunnat se Haidy gå för Sveriges mode elit, däribland: Fillipa K, Hope, Busnel, Lars Wallin och Whyred. Internationellt har hon gått visningar för bland annat Gucci, Escada, Hermés, Diesel och Castelbajac.

Boka in dig på något av våra följande kurstillfällen:

Välkommen!

Inga aktiviteter eller artiklar hittade

catwalk studio skor

 

Marika Hanson ger värdefulla tips om hur du kan lära dig gå snyggt i dina klackar: